2017-07-23 22:29:30• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Váratlan lehetőség adódhat ma az életében

Napi horoszkóp július 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold és a Nap is az Oroszlán jegyében áll. A bolygók szerint a „másoktól kapható anyagi javak” kérdése lesz terítéken. Talán lesz egy vitája a kedvesével, amelyben egy közös beszerzésről lesz szó. Állítson fel bevételi és kiadási tervet, itt még lehet húzni valamit a kiadásokon.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Az otthoni ügyek kerülnek előtérbe, ezen belül is a háztartási kiadások. Váratlanul elromolhat valami, és ha nincs félretett pénze, bizony kölcsön kell kérnie a javíttatásra.
 
Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma csak a legszükségesebbekre szorítkozzon, ne keressen nehéz feladatokat, vagy kihívásokat. A délután egy érdekes találkozást hozhat, talán egy új munkatárs érkezik, aki rögtön vonzalmat kelt önben.
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
Nagy örömöt okoz, hogy egy fontos régi tervét véghez tudja vinni. Ezért persze irigyei száma is megnő. Ne foglalkozzon velük, ahogy a keserű megjegyzéseikkel sem. És főleg ne hagyja, hogy elrontsák az örömét! Legyen laza, élvezze a barátai társaságát!
 
Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Ön örökké elégedetlenkedik, pedig épp annyi oka lehetne az ujjongásra is, mint a kesergésre. Az igazat megvallva jobban is állna önnek ez a szerep… Higgye el, ma kedvességgel többre megy, mint akaratossággal!
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Abból semmi jó nem származik, ha a kollégájával beszéli meg a családi belviszályait. Okos tanácsot nem kap tőle, ellenben könnyen közszemlére kerülhet a szennyes… Bizalmasra persze szüksége van, de legyen az inkább egy régi, jó, megbízható barát!
 
Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Vénusz az Ikrek jegyében áll, de a Jupiter támadást kap a Plútótól, és ezt egyáltalán nem nevezhetjük a legjobb fényszögnek. A gyakorlati dolgokkal kellene ma foglalkoznia, rengeteg kötelességének kell eleget tennie. Délután már egyre fáradtabb lesz, ereje súrolja a határokat…

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold az Oroszlán jegyében áll, és más bolygók is támadják a Skorpió jegyét. Számolnia kell azzal, hogy nem mindenki fog jó indulattal közelíteni ön felé. Igyekezzen mindenkit a saját oldalára állítani, akit csak lehet! Remélhetőleg azért kap ma egy megfelelő ajánlatot.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Szaturnusz szemben áll a Vénusszal. Ez a fáradtság érzetét kelti majd önben, akármennyit is aludt. Próbálja összeszedni magát, mert ma bizonyítania kell egy nehéz helyzetben!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Egy váratlan lehetőség adódhat ma az életében, aminek köszönhetően hamarosan pénz állhat a házhoz önöknél. Most az egyszer ne akarjon okoskodni, csak ragadja meg a kínálkozó lehetőséget! A bizalom persze elengedhetetlen, mindkét részről.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold az Oroszlán jegyében áll, szemben önnel. Megint hajlamos lehet valamilyen téren túlzásba esni. Az evés lehet a legegyszerűbb módja ennek, de a szenvedélyei más irányba is elragadhatják. Használja jóra ezt az energiát: sportoljon ma mértéken felül!
 
Halak: II. 19. - III. 20.
Ön ma nagyon szívesen tanul, és cserél tapasztalatot az önnél idősebbekkel. Jól is teszi, hasznos felismerései lehetnek. Az érzelmi kérdéseket viszont ne ma akarja tisztázni, mert a bolygók viszályt szítanak a párkapcsolatában.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: